2013-12-20 23:22:41• hírek • Adtronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Nem tűri a rendetlenséget

Napi horoszkóp december 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma sem nagyon akarja kivenni a részét a családi munkálkodásból. Meglehet, valóban egyéb sürgős teendői vannak, de a karácsonyi nagy bevásárlás alól mégsem vonhatja ki magát teljesen. Van valami, amit csak ön tud beszerezni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Akár szereti, akár nem, végre szánnia kell egy kis időt arra, hogy rendbe szedje a ruhásszekrényét. Rengeteg dolog feleslegessé vált, még akkor is, ha nagyon ragaszkodik hozzá. Amit egy éve, de legfeljebb két éve nem vett fel, azt minek rakosgatja?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Valami nincs rendben az egészségi állapotával. Úgy érzi, hogy a feje szaggat, a torka fáj. Lehet, hogy csak a tegnapi mulatság ártott meg: túl sokat ivott, vagy túl sokat beszélt. De ha nem erről van szó, inkább keresse fel az orvosát!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Addig képtelen rá, hogy új kapcsolatba kezdjen, amíg a régit nem zárta le teljesen. Ön az a fajta, aki igazából csak egyetlen emberre tud koncentrálni. Amíg a régit talonban tartja, ne reménykedjen abban, hogy bárki mással dűlőre juthat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Körül kell néznie, hogy kik is azok az emberek, akik az ön segítségére szorulnak. Nem biztos, hogy azok lesznek, akik a leghangosabban kiabálnak. A halkabb, de valóban rászoruló embereket önnek kell fellelnie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Szükségtelen dolog a sebeit nyalogatnia. Önben megvan az erő és a tehetség a megújulásra. Miért is keseregne a múlt hibáin? Zárja le bátran, ami elmúlt, elmúlt. Tekintsen bizakodóan a jövő elé! Készítsen terveket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Váratlan, de mégis kellemes esemény szakíthatja meg a mai napra tervezett tevékenységében. Hirtelen elő-karácsonyi hangulatba ringatják, talán még valami ajándékot is kaphat. Ne feledje el viszonozni valahogy!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Lelkifurdalás gyötri valamiért, de miért is adja át magát neki? Gondolkozzon inkább a jóvátétel módozatain. Rá kell ébrednie: bárkivel is tesz jót, azt a jót elsősorban magával teszi. Felszabadítja a lelkét, elkergeti a sötét fellegeket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma az élet egyfajta elégtétellel szolgálhat az ön számára: valaki bocsánatot kérhet öntől, akitől már nem is remélt ilyesmit. Sőt, talán már el is feledte a vétket. Annál nagyobb élmény lehet ez a későn jött megkövetés.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön, ha egyszer megbántják, nem egykönnyen békél meg. Most, hogy a nap fordul az útján, ön is erőt vehet lelke sötét fellegein. Engedje, hogy önmagában is megszülessen a fény! Bocsásson meg neki, bárki, bármit is vétett ön ellen!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma nem tűri maga körül a rendetlenséget. Soha nem látott vehemenciával lát neki, hogy rendet teremtsen maga körül. Ha azonban selejtezésre kerül sor, kérdezze ki a családtagjait is. Nem biztos, hogy nekik is felesleges, ami önnek az.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Megérdemel egy kis kényeztetést: látogassa meg a fodrászát, vagy a kozmetikusát, hogy megfelelő formába hozhassa magát az ünnepekre. Ne higgye, hogy ez elpazarolt idő, vagy pénz lenne. Szépnek és kipihentnek lenni jóság a családja felé is.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: